En Booqui i la Quiboo juguen amb la neu

En Booqui i la Quiboo juguen amb la neu

By Alfons Freire

  • Release Date : 2014-12-01
  • Genre : Action & Adventure
  • FIle Size : 10.47 MB

Description

En Booqui i la Quiboo juguen amb la neu Si t'agrada en Booqui i la resta de la colla, ara pots tenir les seves samarretes, fundes i altres objectes seus. Aquí: http://www.redbubble.com/people/toptaptip

---
Durant la nit ha nevat molt a la Terra de les Grans Pastanagues. Així que… a jugar!!! 

Aquesta és la quarta aventura d’en Booqui i la Quiboo, una col·lecció d’ebooks infantils que ha estat número 1 a Espanya i que fa més d’un any que està en el top100 de les llibreries iBooks de Llatinoamérica. 

Un llibre digital infantil divertit, escrit i il·lustrat per l’Alfons Freire i produït per booqlab per a TopTapTip.


L’Alfons Freire, fa moltes coses: és escriptor, il·lustrador, i també un dissenyador editorial, editor, pintor i filòsof que viu a Barcelona. Porta més de 20 anys en la indústria editorial, donant serveis editorials, majoritàriament de disseny i direcció d’art de llibres complexes.

TopTapTip és un projecte editorial dedicat a la publicació d’ebooks infantils, tant nous com ja publicats en el passat. Creiem en un procés editorial cooperatiu i divertit que respecti les idees originals dels autors mentre les aprofita en el nou entorn digital. Unim la lectura als jocs i a la tasca pedagògica en ebooks i apps interactives i multimèdia, plenes de colors i alegria.
Publiquem en anglès, castellà, català, japonès i, probablement, en altres idiomes en un futur no gaire llunyà.

Descobreix més a http://www.toptaptip.com

keyboard_arrow_up