En Booqui i la Quiboo busquen un pollastre

En Booqui i la Quiboo busquen un pollastre

By Alfons Freire

  • Release Date : 2014-12-01
  • Genre : Action & Adventure
  • FIle Size : 11.56 MB

Description

En Booqui i la Quiboo busquen un pollastre Si t'agrada en Booqui i la resta de la colla, ara pots tenir les seves samarretes, fundes i altres objectes seus. Aquí: http://www.redbubble.com/people/toptaptip

---
No et perdis la primera aventura d’en Booqui! L’ebook original ha estat més d’un any en el top100 dels ebooks infantils més descarregats a iBooks. 

Aquesta és la primera aventura d’en Booqui i dels seus amics a la Terra de les Grans Pastanagues. La cuina d’en Booqui va a tot gas però falta una cosa essencial per la seva famosa sopa…

Un llibre digital infantil divertit, escrit i il·lustrat per l’Alfons Freire i produït per booqlab per a TopTapTip.


L’Alfons Freire, fa moltes coses: és escriptor, il·lustrador, i també un dissenyador editorial, editor, pintor i filòsof que viu a Barcelona. Porta més de 20 anys en la indústria editorial, donant serveis editorials, majoritàriament de disseny i direcció d’art de llibres complexes.
TopTapTip és un projecte editorial dedicat a la publicació d’ebooks infantils, tant nous com ja publicats en el passat. Creiem en un procés editorial cooperatiu i divertit que respecti les idees originals dels autors mentre les aprofita en el nou entorn digital. Unim la lectura als jocs i a la tasca pedagògica en ebooks i apps interactives i multimèdia, plenes de colors i alegria.
Publiquem en anglès, castellà, català, japonès i, probablement, en altres idiomes en un futur no gaire llunyà.
Descobreix més a http://www.toptaptip.com

keyboard_arrow_up